Materiaalipankki

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä kerrotaan kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen etenemisestä, toimikunnan työstä ja muun muassa kansainvälisistä kestävän kehityksen prosesseista. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuussa.

Tilaa uutiskirje

Viesti sitoumuksestasi

Oletko jo antanut toimenpidesitoumuksen ja haluaisit viestiä sitoumuksestasi? Tai haluatko haastaa muita mukaan? Alla oleva yhteiskuntasitoumukseen liittyvä materiaali on vapaasti käytettävissä.

Sitoumuksen logot

Sometetaan Sitoumusta!

Voitte hyödyntää vapaasti näitä materiaalipankin sisältöjä omassa viestinnässänne sellaisenaan tai muokata niitä omia tarpeitanne vastaavaksi. Toivomme, että mahdollisimman moni sitoumuksen tehnyt osallistuu sosiaalisessa mediassa. Kestävän kehityksen edistäminen on paitsi tekoja, myös viestintää.

Kestävän kehityksen viikko 30.5.-5.6.2018

Lataa virallinen kestävän kehityksen viikon kansikuva:

Kuvia julkaisuihin

Kansikuvat

Lataa Sitoumus2050 virallinen kansikuva:

Lataa Sitoumus2050-vision virallinen kansikuva:

Kuvia päivityksiin

Lataa kuvia Sitoumus-päivityksiin:

Sitoumusvideo

Lataa Sitoumus-video ja jaa sitä vapaasti omissa kanavissa:

Agenda2030 materiaali

Suomi toimeenpanee globaalia kestävän kehityksen toimintaohjelmaa (Agenda2030) muun muassa kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen kautta. Jokainen toimenpidesitoumus toteuttaa yhtä tai useampaa kestävän kehityksen toimintaohjelman (Agenda2030) tavoitteista.

Jokainen sitoumuksen tehnyt voi vapaasti hyödyntää viestinnässään Agenda2030 tavoitteista laadittuja kansi/päivityskuvia. YK:n ja UNDP:n tarjoamat viestintämateriaalit ovat kaikkien käytettävissä. 

Kansi/päivityskuvat

Kestävän kehityksen tavoitteet

 

YK:n korkean tason kestävän kehityksen foorumi (HLPF)

Päivityskuvat