Materiaalipankki

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä kerrotaan kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen etenemisestä, toimikunnan työstä ja muun muassa kansainvälisistä kestävän kehityksen prosesseista. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuussa.

Tilaa uutiskirje

Viesti sitoumuksestasi

Oletko jo antanut toimenpidesitoumuksen ja haluaisit viestiä sitoumuksestasi? Tai haluatko haastaa muita mukaan? Alla oleva yhteiskuntasitoumukseen liittyvä materiaali on vapaasti käytettävissä.

Sitoumuksen logot

Sometetaan Sitoumusta!

Olemme laatineet teille sosiaalisen median materiaalipankin. Voitte hyödyntää sisältöä omassa viestinnässänne sellaisenaan tai muokata sitä omia tarpeitanne vastaavaksi. Toivomme, että mahdollisimman moni sitoumuksen tehnyt osallistuu sosiaalisessa mediassa. Kestävän kehityksen edistäminen on paitsi tekoja, myös viestintää.

Kestävän kehityksen viikko 30.5.-5.6.2017

Lataa tästä virallinen kestävän kehityksen viikon kansikuva:

Kansikuvat

Lataa tästä Sitoumus2050 virallinen kansikuva:

Lataa tästä Sitoumus2050 -vision virallinen kansikuva:

Kuvia päivityksiin

Lataa tästä kuvia Sitoumus päivityksiin:

Sitoumusvideo

Lataa Sitoumus-video ja jaa sitä vapaasti omissa kanavissanne.

Agenda2030 materiaali

Suomi toimeenpanee globaalia kestävän kehityksen toimintaohjelmaa (Agenda2030) muun muassa kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen kautta. Jokainen toimenpidesitoumus toteuttaa yhtä tai useampaa kestävän kehityksen toimintaohjelman (Agenda2030) tavoitteista.

Jokainen sitoumuksen tehnyt voi vapaasti hyödyntää viestinnässään Agenda2030 tavoitteista laadittuja kansi/päivityskuvia. YK:n ja UNDP:n tarjoamat viestintämateriaalit ovat kaikkien käytettävissä. 

Kansi/päivityskuvat

Kestävän kehityksen tavoitteet